“От любов” - 1987

Коментирайте албумите на Веселин Маринов

Модератор: В.М. Офис

“От любов” - 1987

Мнениеот Administrator » 12 Фев 2006, 12:18

Вашите коментари за албума на Веселин Маринов

Изображение

“От любов” - 1987

Албума е издаден на плоча през 1987 година, и съдържа песните:

“От любов”
“На пристана любов”
“Слънчев час”
“Тъмна река”
“Припомни си моето име”
“Кръг”
“Някой те чака”
“Няма да е лесно”
“Едно и също”
“Ще дойде някой”
“Среща”
“Пиано за двама”
Administrator
Site Admin

Мнениеот vaska » 27 Юли 2006, 00:27

От този албум съм чувала 5 песни, които са страхотни! Албумът е издаден 2 години преди да се появя на бял свят.... :D За останалите мога да се надявам да си ги "взема" отнякъде, но откъде е въпросът :roll:
vaska

Чуйте откъси от албума

Мнениеот Administrator » 27 Юли 2006, 11:59

Вече можете да чуете откъси от песните от албума "От любов" в интернет страницата на Веселин Маринов. Скоро ще имате възможност и да изтеглите две песни от албума.

Administrator
Site Admin

Мнениеот Нели » 11 Дек 2006, 23:48

Албумът, от който тръгва всичко и чрез който изгрява звездата на Веселин Маринов. Той поставя началото на безкрайния му устремен все нагоре път, който ще бъде осеян с все нови и нови безкрайно обичани и популярни песни завладяващи сърцата на хората. Още в този първи албум се очертават големи хитове като "От любов" /първата песен на Веско Маринов, която бях чула и която ми стана любима още от първия миг/, "Тъмна река", "Припомни си моето име", "Някой те чака", както разбира се и всички други, от които е трудно да се посочи само една или две най- успешни песни, като е напълно ясно, че всички са еднакво успешни. И още от този първи албум се вижда, че на българската музикална сцена се появява нова звезда - звездата на Веско Маринов, която ще блести все по-ярко и по-ярко през годините и ще ни кара да се гордеем с нашата музика.
Musica in me,musica in te,
sento di qua, sento di la`,
giorno e notte musica!
Аватар
Нели

Re: “От любов” - 1987

Мнениеот fenkata_diana » 25 Фев 2008, 01:21

Търся да си закупя албума "От любов" - 1987. Ако някой притежава някаква информация нека ми пише чрез форума или, за предпочитане, на dlateva@abv.bg. Благодаря.
fenkata_diana

Назад към Албуми