"Моя луда любов" - 2001 г.

Коментирайте албумите на Веселин Маринов

Модератор: В.М. Офис

Любимата ви песен от "Моя луда Любов"

Ако жена не те признае
6
38%
За едната чест
4
25%
Моя луда Любов
2
13%
Горчиво кафе
0
Няма гласували
Жажда за любов
0
Няма гласували
Под синята смокиня
0
Няма гласували
Любовна приказка
0
Няма гласували
Среща без думи
0
Няма гласували
Има те, Любов
0
Няма гласували
Тежкото хоро
4
25%

Общо гласове : 16

"Моя луда любов" - 2001 г.

Мнениеот Administrator » 12 Фев 2006, 17:03

Вашите коментари за албума

Изображение

Какво са нощите без тебе,
какво съм аз без любовта?
Една река без своя извор,
една градина без цветя.
Administrator
Site Admin

Мнениеот kalmek_bg » 15 Фев 2006, 20:10

спомням си че, благодарение на този великолепен албум аз за пръв път отидох на концерт на Веселин Маринов в операта във София, и от там не съм изпускал нито един негов концерт. страхотен албум ,aбсолютно всички песни ми харесват в него до последната нон стоп ги слушам и до ден днешен.
kalmek_bg

Мнениеот vaska » 27 Юли 2006, 00:14

Чудесен албум със страхотни песни! :D Отново ми е изключително трудно да избера любима песен, може би вече звучи банално, но всички до една ми са любими! :oops: Все пак гласувам за "Горчиво кафе".
vaska

Мнениеот Нели » 11 Дек 2006, 00:41

Един от всичките албуми-шедьоври на Веселин Маринов, който се нарежда сред вечните шлагери на българската музика! Няма смисъл да се казва, че всички песни са еднакво хубави и затова е невъзможно да се прави избор между тях. Във всички тях се докосват най-различни чувства, близки до всеки един от нас, като особено когато слушаме "За едната чест", се замисляме как да живеем по най-достойния начин своя живот. "Под синята смокиня" ни пренася на морския бряг дори и сред зима, "Тежкото хоро" ни връща назад в историята, "Горчиво кафе" ни отвежда на някоя масичка в мигове на среща и на раздяла и т.н. Всяка една песен ни кара да се пренесем в мислите си на някое място - романтично или приказно и ни кара да мечтаем. В това е и силата и на този албум - да ни пренася чрез своята магия в светове на мечти,на тъга,на красота,на романтика - все най-истински и най-близки до човешката душа чувства.
Musica in me,musica in te,
sento di qua, sento di la`,
giorno e notte musica!
Аватар
Нели

Мнениеот Йоана Алексиева » 11 Дек 2006, 23:08

:P Прекрасен албум, песните са много хубави и романтични. Отново немога да избера коя песен най ми харесва. Всички ми харесват и ми са любими, дори и цял ден да ги слушам няма да ми омръзнат. :P
Изображение
Аватар
Йоана Алексиева

Мнениеот Blood`Sucker » 11 Дек 2006, 23:12

"Това е казано веднъж и моя истина сега е - мъжът не може да е мъж ако жена не го признае" --> това е истината :)
Live your life until love is found, `cause love`s gonna get you down !!!
Blood`Sucker

Назад към Албуми