Награди 2009

Коментари относно всичко останало непопадащо в категориите на форума.

Модератори: В.М. Офис, Ангел в нощта

Награди 2009

Мнениеот силвия » 05 Фев 2010, 15:26

Тази година Веско не е номиниран за нито една награда от "Планета"! Не зная да се смея ли, да плача ли като гледам кои са номинираните за Певец на годината!?! Та те са на светлинни години разстояние далеч, далеч под нивото на Веско! Вярно, че Веско през изминалата година не издаде нов албум, но затова пък направи страхотни концерти из цяла България. От една страна е добре да не забъркват името му с долнопробните им чалгаджии, но Веско заслужава да бъде награден за целогодишния си труд. Можеше да има отделна категория за поп певец на годината и там да номинират Веско заедно с Миро. Проблема, е че в "Пайнер" няма други свестни певци! Това, че има нова номинация за поп хит е много хубаво, но можеха да номинират "Виновна си", песента е прекрасна и е нова и със сигурност е поп! А те като гледам са номинирали песен на Миро и всички останали в тази номинация са чалгаджии. Нямам представа колко са им поп песните, защото изобщо не ги слушам, но като гледам кои са изпълнителите, мога само да си представям какви "поп песни" пеят?!? За баладичен хит също можеше да е номиниран, Веско има много балади в репертоара си. Вярно, е че Веско три пъти беше Певец на годината и веднъж го наградиха за цялостен принос, но никога не са го номинирали за песен и за артистичност. А той заслужава и тези награди, защото най-хубавите песни, които се пускат по "Планета" са неговите и е много по-артистичен от всички измислени певци на "Пайнер"!
силвия

Re: Награди 2009

Мнениеот Ангел в нощта » 05 Фев 2010, 18:38

Мен от миналата година тези награди не ме вълнуват и в доста хора се загуби интереса към тях, който го имаше в първите години.
По-смущаващо е просташката група, която се шири от началото на годината във фейсбук... единствената алтернатива и начин да се противопоставим на тази уникална простотия, е да се присъединим към Официалната страница на Веселин Маринов във facebook.
Ангел в нощта

Мнениеот Charovnata_omainica » 09 Юли 2010, 11:54

Отдавна спрях да обръщам внимание на наградите... За съжаление те се използват, за да се увеличи популярността на леко позалязлите звезди, а не да се награди истинската и добрата българска музика. Веско няма място сред тези корумпирани награди, той изобщо няма нужда от още награди, освен тези, който е спечелил и всенародната любов на всичките му фенове, като нас. Един стойностен и качествен изпълнител не се измерва по-количеството награди, а по таланта и себе раздаването. Е смятам, че Весето няма равен в България и не само по това! :roll:
Изображение
Аватар
Charovnata_omainica

Мнениеот NebeZaDvama » 09 Юли 2010, 14:40

Не живея в България и бях запознат с творчеството на Веселин Маринов до скоро. За първи път го чух в ресторат Лебеда в Панчарево. От тогава го слушам постоянно. Без спир. Много бих искал да посетя негов концерт. Може ли някой да ме опъти къде и кога. Ще се прибера специално за него.
NebeZaDvama

Мнениеот NebeZaDvama » 09 Юли 2010, 14:44

Колкото до тези гнусни писания във Фейсбук по адрес на г-н Маринов, си мисля че това е подмолната, коварна и подривна дейност на някой недорасли дегенерати с по-широки компютърни способности. Сигурно са успяли по някакъв начин да манипулират интернета, в опит да омърсят и малкото останали стойностни изпълнители. Не мога да повярвам че би имало толкова много хора, които да отричат творчеството на нашият патрон. Това е измама. Вие как мислите ?
NebeZaDvama

Назад към За всичко останало