Аз бях на концерт на Веселин Маринов

Информация за изминали и предстоящи концерти.

Модератор: В.М. Офис

Коледен концерт 2008

Мнениеот lexi » 24 Апр 2009, 16:22

Аз бях на коледния концерт хпрез 2008 година. Беше най-хубавото преживяване през годината за мен, най- желаният подарък за Коледа. Дори и днес, когато се връщам към прекрасния спомен, ме обзема чувство на еуфория, щастие.
Атмосферата в залата беше неповторима. Имах чувството, че въздухът е наситен с позитивизъм.
През цялото време Веско се раздаваше на 100 процента, не пестеше нито емоции, нито глас, нито шеги.
Накрая не вярвах, че са минали 2 часа и половина, струваше ми се, че е минал едва половин час-
lexi

Re: Аз бях на концерт на Веселин Маринов

Мнениеот Veselin_82 » 24 Апр 2009, 21:51

Веско е такъв винаги по време на свои концерти - раздава се на 100 процента, докрай.
Veselin_82

Бях на концерт на Веселин Маринов в Хасково

Мнениеот Теодор » 02 Май 2010, 19:27

През 2009г. Ноември бях на концерта "Любов по време на криза" на Веселин Маринов в Хасково. Бях на село (Славяново - на 1ч път от Хасково) и си тръгнах от там в 18:00 часа. Когато стигнах в Хасково разбрах, че има концерт от 18:30 часа, но вече беше започнал. Колкото бързо успях стигнах у дома и тръгнах за концерта. Влязох в читалище "Заря". Концерта беше към края, отидах в залата и седнах на най-предните редове. Снимката след концерта ми е на аватара. Изпратих я в галерията, но през 2010г. и още не са я показали. Надявам се друг път да съм на концерта навреме. Чакам го с нетърпение!
Аватар
Теодор

Предишна

Назад към Концерти