"Осъден на щастие" - 2005

Коментирайте албумите на Веселин Маринов

Модератор: В.М. Офис

Любимата ви песен от "Осъден на щастие"

Да се събудиш до мен
13
27%
Един миг от Рая
9
18%
Такова чудо
3
6%
Осъден на щастие
9
18%
Писмо до теб
4
8%
Снимка от сватбата
3
6%
Следа по пясъка
2
4%
Лъжите на страха
3
6%
Мама ме целува
0
Няма гласували
Песен искам
3
6%

Общо гласове : 49

Re: "Осъден на щастие" - 2005

Мнениеот силвия » 16 Окт 2008, 16:48

Абсолютно си права Нели много точно виждаш нещата. Ние познаваме творчеството на Веско и знаем, че той е поп изпълнител, но я се опитайте да убедите "Бг радио" в това. За много хора е достатъчен факта, че Веско е от "Пайнер" за да го заклеймят без да си дадат труда да чуят песните му. И на мен много пъти ми се е случвало да споря за това какъв певец е. Не е нужно в репертоара му да има песни с поп фолк звучене за да се харесват и от по-младото поколение. Аз имам две дъщери и съвсем ясно виждам какво харесват и мога да кажа, че много от песните му служат за мост между поколенията. И двете ми дъщери плакаха на "След края на света", обожават "Да се събудиш до мен", "Един миг от рая", "На четири очи", "Такова чудо", "Твойте целувки по мойта риза", "Няма да ти дам да остарееш" и още куп песни, харесват както новите песни, така и тези от грамофонните му плочи. А тези, които обичат попфолк никога няма да го оценят, защото тяхните критерии за хубаво са много различни от нашите. Най-голямото ми желание свързано с Веско е да няма нищо общо с "Пайнер" и да се изчисти името му. Да е ясно за всички, че той е най-големия български поп изпълнител и никога никой да не може да оспори това.
силвия

Мнениеот PlayfulDancer » 01 Яну 2009, 23:03

IMAM EDIN VAPROS .... OT KADE MOGA DA SI SVALQ PESENTA ''KOGATO ZNAM,4E ME OBI4A6'' ,mnogo mi haresva tazi pesen i iskam da zaradvam moqta Lubov.... molq vi ,ako moje da mi pomognete da se sdobiq s neq :) .Blagodarq !!! :):)
PlayfulDancer

Мнениеот trifon » 01 Яну 2009, 23:08

Тази песен още не е издавана.Тя ще влезе в следващия албум,който трябва да излезе през март 2009.Обикновенно този месец Веско издава албумите си.Дано и тази година е така,чакаме го с нетърпение.
Аватар
trifon

Мнениеот PlayfulDancer » 02 Яну 2009, 11:37

Mnogo ti blagodarq ''trifon'' ,nadqvam se po-skoro da se poqvi iz NETa,za6toto mnogo mi haresva,o6te lqtoto bqh na edin negov koncert na moreto, kato q 4uh si kazah ''O ,tova e na6ata pesen'' i ot togava q tarsq.Sega na Koledniqt mu koncert,pak q 4yh ,no .... :( .Ostava samo da 4akame :) .... aa, Vesela i uspe6na Nova Godina ;))
PlayfulDancer

Мнениеот Теодор » 09 Апр 2010, 16:25

В този албум е любимата ми песен на Веселин Маринов - ЕДИН МИГ ОТ РАЯ http://vbox7.com/play:88196493&al=1&vid=62178 . Затова този албум ми е любимият.
Изображение Веселин Маринов също ми е любимия певец :!:
Аватар
Теодор

Мнениеот Charovnata_omainica » 09 Юли 2010, 11:44

Една от най-хубавите песни от този албум е "Да се събудиш до мен". Обожавам я! Веско Маринов е велик певец, в това спор няма! На сцената винаги се раздава. Чувала съм, че като човек е много непосредстен, когато разговоря с хората, на всеки би обърнал внимание. Аз не съм имала възможността да разговарям лично с него, но се надявам това да стане на следващия концерт :oops:
Изображение
Аватар
Charovnata_omainica

Предишна

Назад към Албуми