от силвия » 16 Окт 2008, 16:48
Абсолютно си права Нели много точно виждаш нещата. Ние познаваме творчеството на Веско и знаем, че той е поп изпълнител, но я се опитайте да убедите "Бг радио" в това. За много хора е достатъчен факта, че Веско е от "Пайнер" за да го заклеймят без да си дадат труда да чуят песните му. И на мен много пъти ми се е случвало да споря за това какъв певец е. Не е нужно в репертоара му да има песни с поп фолк звучене за да се харесват и от по-младото поколение. Аз имам две дъщери и съвсем ясно виждам какво харесват и мога да кажа, че много от песните му служат за мост между поколенията. И двете ми дъщери плакаха на "След края на света", обожават "Да се събудиш до мен", "Един миг от рая", "На четири очи", "Такова чудо", "Твойте целувки по мойта риза", "Няма да ти дам да остарееш" и още куп песни, харесват както новите песни, така и тези от грамофонните му плочи. А тези, които обичат попфолк никога няма да го оценят, защото тяхните критерии за хубаво са много различни от нашите. Най-голямото ми желание свързано с Веско е да няма нищо общо с "Пайнер" и да се изчисти името му. Да е ясно за всички, че той е най-големия български поп изпълнител и никога никой да не може да оспори това.